BSTH Ringtones
Te mond azt hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb:)

MENÜ

Jogi Nyilatkozat

 

A weboldal látogatójaként, olvasójaként (továbbiakban: Felhasználó) Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. A weboldal bármely oldalának megnyitásával a Felhasználó az alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, ne látogassa weboldalunkat.

A weboldalunkon található összes adat és információ kizárólag tájékoztató jellegű, szórakoztatási és figyelem felkeltési célokat szolgálnak.

Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ, adat felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Az itt közölt információk,adatok esetleges pontatlanságai, hibái, változásai miatt az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Üzemeltető semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, vagy azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, nem megfelelő működéséből, az adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából keletkeznek vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa szabályzatát. A Felhasználó a fenti weboldal látogatásával maradéktalanul elfogadja ezen szabályzatban foglaltakat.

 

A módosított – 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint az Üzemeltető kijelenti hogy a törvényben foglalt szabad felhasználás elvét követve az oldalról letölthető csengőhangok kizárólag a szórakozás, szórakoztatást szolgálják, azokért nem kér és nem fogad el semmilyen anyagi vagy  bármilyen más ellenszolgáltatlást;  Az oldalt nem kereskedelmi rendszerben, haszonszerzés céljával üzemelteti! 

 

1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról

 

 

 

 

Asztali nézet