BSTH Ringtones
Te mond azt hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb:)

MENÜ

Rólunk

 

Valamikor az ezredforduló táján, amikor elkezdtek kijönni DVD n két kedvencünk filmjei - az egyik volt kollegámmal megszállottan elkezdtük gyűjteni és csereberélni az "újdonságokat". Persze fejből toltuk a szinkronszövegeket, a jeleneteket. Hagyományunk volt hogy minden reggel -  amikor műszakot váltottunk, letelefonáltunk a bárba és kértünk két kávét a  pincér kollegéktól.

A filmek közti "mámorban" persze már korán reggel BSTH volt a téma;  viccelődtünk, idézgettünk -  aztán egyszer elhangzott az azóta már legendásá vált mondat köztünk - "Ma kérd te a kávét, a te hangod mélyebb!! :)"

Aztán a rajongás hozta az első saját gyártmányú csengőkangokat az akkor még polifonikus telefonjainkra.

Azóta eltelt jó pár év, én sem dolgozom már ott hosszú évek óta, de a barátságunk azóta is megmaradt a szállóigénkkel együtt.

Ennek fényében születtek meg aztán az első MP3 as csengőhangjaink -  amiket mostantól szeretnénk közkinccsé tenni és minden  hozzánk hasonló elvetemült rajongóval megosztani.

Rólam mindenki tudja baráti társaságban, munkahelyen hogy elvetemült Bud Spencer -  Terence Hill rajongó vagyok, és a telefonjaim csöngése -  érkezzen akár hivás akár SMS - összetéveszthetetlen.

Legyen mostantól a tiétek is az!


Kellemes időtöltést mindenkinek!

 

Charlie O Brien  (VaBA)

 

 

Asztali nézet